Alte lucruri...


Ce spune culoarea parului despre tinne??? <3
Al0tmu_large
Par blond Persoanele care au parul blond sunt tandre, sensibile si fragile. De cele mai multe ori, realitatea este prea dura pentru aceste femei si de aceea ele prefera sa se retraga intr-un univers interior, deosebit de melancolic dar si romantic. Persoane visatoare, ele trebuie protejate de activitatile grele sau periculoase. Au nevoie de multa sustinere, devenind in acest 
caz foarte eficiente in munca lor.Usor delicate dar si sincere, sunt mereu cu cele mai bune intentii care vin din inima.Culoarea lor preferata este albul, toate celelalte preferinte vestimentare legandu-se strans de aceasta culoare. O culoare care simbolizeaza puritatea, lumina dar si pacea.Blondele cu tenul alb sunt foarte dragastoase cu copiii si vor deveni niste mame excelente, surori de caritate, educatoare. Blondele cu tenul inchis (desi sunt foarte rare) dovedesc foarte multa putere de munca si un dinamism extraordinar, putand deveni secretare model.Sotii ideali pentru blonde sunt brunetii cu ochi de culoare inchisa si mai inalti decat ele.

Par brunet

Brunetele sunt persoane serioase, sobre, foarte capabile din punct de vedere profesional si 
Krasota-krasochno-zelenyy-volosy-tatuirovka-favim.ru-21431_largedeosebit de pasionale si posesive pe plan sentimental si erotic. Ele dau dovada de competenta, putere de munca, simt dezvoltat al ordinii si disciplinei dar si de devotament. Calitati precum chibzuinta, tactul si perseverenta le ajuta sa obtina numeroase succese in viata. Le plac copiii si ii ingrijesc cu multa dragoste si tandrete. In general sanatatea lor este excelenta.In vestimentatie, culorile lor favorite sunt negru si rosu, iar linia croielii este cea clasica si sobra.Brunetele cu tenul deschis sunt foarte bune gospodine, pe cand cele cu tenul inchis sunt ceva mai aspre si mai dure decat celelalte, insa foarte fidele familiei.Sotii ideali pentru brunete sunt blonzii, in special cei timizi. Par saten

Satenele sunt foarte dinamice, energice si harnice. Au o usurinta deosebita in a studia, 
Tumblr_llkydgkgsk1qd13n0o1_500_large
talentele lor fiind in toate domeniile. Foarte prietenoase, le place corectitudinea, dreptatea si lucrurile bine organizate.In moda au preferinte variate si iubesc culorile vii.Ele sunt sotiile perfecte, mereu alaturi de soti si cele mai bune colaboratoare pentru ei.Satenele cu tenul deschis se remarca indeosebi prin blandete, dulceata firii lor si tandrete. Cele cu ochii negri au calitati profesionale pentru orice domeniu intelectual in care ar dori sa profeseze. Cele minione sunt excelente dansatoare.Sotii ideali sunt brunetii, indeosebi cei seriosi si cultivati. 
Par roscat
Tumblr_lx50mjhzr51qkvqr4o1_500_large

Femeile cu parul roscat sunt foarte temperamentale, iuti la manie si foarte increzatoare in fortele proprii. Sunt foarte ambitioase si reusesc tot ce isi propun in toate domeniile de activitate. Ele au reputatia unor firi corecte dar si pasionale. Sinceritatea de care dau intotdeauna dovada nu cunoaste limite, fiind uneori greu de suportat pentru ceilalti. In moda adopta nuantele de albastru, verde si negru.Le plac caii, cainii si masinile.Roscatele cu tenul deschis sunt extrem de pasionale si rationale, iar cele cu tenul auriu sunt foarte inteligente. Cele cu figura ovala pot deveni foarte bune actrite, in timp ce roscatele cu figura patrata sunt foarte bune sportive.Barbatii ideali pentru ele sunt brunetii activi si pragmatici, adica cei pe care ii pot admira. 
Si alte culooori... <3

Dark-red-hair_large
Tumblr_m8qjsk4wby1rrz1z2o1_500_largeTumblr_m7vlo0wfty1qfpo4ao1_500_large

Tumblr_lnu4f1o8se1qfvk0so1_500_large


223825_323744941054705_693150320_n_large
10 STATUSURI DE CRACIUN
100% CHRISTMAS - Take it easy.Relax.Do not diet.Smile!
Santa saw your facebook page.You get nothing this year !
Santa STOP here!!!
Small girl(boy)-BIG wishlist!
CHRISTNMAS - ( egal ) just paper and glam!
The only thing that i love about winter is PRESENTS! YUPPY!
All I want for christmas ISN'T youuuuu!
Feeling of excitement on christmas Eve!
Intoxicated by memories and feelings... 
If judging is a sin ( pacat ) is santa going to hell?


Liniile palmelor


Principalele linii din palma
Principalele linii din palma
Aceasta este partea pe care cei mai multi o recunosc drept chiromantie, respectiv cititul (ghicitul) in palama.

Cand este vorba de a ghici in palma, veti descoperii ca nici o plama nu seamana cu alta, iar plama stanga difera de palma dreapta.
Unii au foarte putine linii in palma iar alti pot avea si sute de linii subtiri.


Cele mai multe linii sunt provocate de griji. Deci cei cu doar trei linii in palma au avut, probabil, o viata mai usoar fata de cei cu sute de linii.
Defecte ale liniilor


Defecte pe liniile din palma
Un punct sau o mica pata pe o linie indica un obstacol in viata persoanei respective. Mai multe puncte la rand semnaleaza o problema cu care acesta se confrunta in mod repetat.

Patratele si grile

Patrate si grile ce se gasesc in palma

Patrate si grilePartatele sunt semne pozitive si reprezinta protectie.
Deseori ele imprejmuiesc intreruperea unei linii, asta inseamna ca persoana in cauza este protejata si va trece peste toate greutatile care ar putea sa apara.
Grila inseamna intotdeuna ceva rau. Arata ca persoana in cauza nu priveste o anumita situatie atat de limpede cat ar trebui. Va face risipa de timp si energie.


Crucile, insulele si triunghiurile

Cruci, insule, triunghiuri pe liniile din palma

Insulele din palma Insulele sunt acele cerculete sau ovaluri din interiorul uneii linii, dezvaluie energia irosita. Acestea au de-a face cu nesiguranta, frustrarea si dificultatea emotionala.

O cruce pe o anumita linie este semnul unei schimbari. Crucea trebuie sa fie clara si sa nu provina din suprapunerea liniilor
.
Un triunghi se intalneste destul de rar si tine de intelect. El indica ca persoana in cauza este agera la minte si nu poate fi pacalita usor                ''' Statusuri pentru voi '''

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


 • Dulce sau amar,cuminte sau vulgar,romanu-i original.
 • Cand mi-am rupt piciorul ai fost langa mine cand mi-am rupt mana ai fost langa mine...... da du-te draq ca imi porty ghinion
 • Viata nu se masoara in cantitatea de aer pe care o inspiri si o expiri, ci in momentele care iti taie respiratia
 • !Momentan abonatul Yahoo Messenger nu este disponibil...incercati mai tarziu...sau mai bine NU!!!!!!
 •  O profesoara catre elevi: -sa vi-o faceti pana maine si daca aveti nevoie de ajutor intrebati un coleg!          SEMNE GRAFICE:

            ๏ ̯͡๏                      ﻉ√٥ﺎ
            ㋡    ★ (\__/)
             (=’.'=)
             (“)_(“)
           ♫ ♪       ♡  

ิ     . •    ั    ๑ ๑    ۞    ۩    . 。 . :    *    ★ ☆    εїз     ℡ ❣     • ۰ •     ● ○     ● ō    ゃ ♥      ♡ ﺴ       ☜ ☞ ☎ ☏♡ ⊙◎ ☺ ☻✖ ╄ ஐ ﻬ ► ◄ ♨ ◐ ◑ ↔ ↕ ▪ ▫ ☼ ♦ ▀ ▄ ▌ ▐ ▬♦ ◊ ◦ ☼ ♠♣ ◘ ◙ ♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♪ の ☆ → あ ぃ £ ❤# @ & * ☀ ☽ ☾ ❤ ♡ ღ☻ ☺ ❂ ◕ ⊕ ☉ Θ o O ♋ ☯ ㊝ ⊙ ◎ ۰ • ● ▪ ▫ 。 ゚ ๑ ☜ ☞ ♨ ☎ ☏ × ÷ = ≠ ≒ ∞ ˇ ± √ ⊥▶ ▷ ◀ ◁ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇ ☈ ☉ ☊ ☋ ☌ ☍ ☑ ☒☢ ☸ ☹ ☺ ☻ ☼ ☽ ☾ ♠ ♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧ ♩ ✙ ✈ ✉ ✌ ✁♝ ♞♯♩♪♫♬♭♮ ☎ ☏ ☪ ♈ ♨ ₪ ™ ♂✿ ♥ の ㊣ ◎ ○ ● ⊕ ⊙ ○ △ ▲ ☆ ★ ◇ ◆ ■ □ ▽ ▼ § ¥ 〒 ¢ £ ※ ♀ ♂ &⁂ ℡ ↂ░ ✐✌✍✡✓✔✕✖ ♂ ♀ ♥ ♡ ☜ ☞ ☎ ☏ ⊙ ◎ ☺ ☻ ► ◄ ♨ ◐ ◑ ♥ ♡ ◊ ◘ ◙ ◦ ☼ ♠ ♣ ◘ ◙ ✄☪☣☢☠ ◦ ♠ ♣ &۰ • ● ❤ ●•۰► ◄ ▪ ▫ ☼ ♦♧♡♂♀♠♣♥❤☜☞☎☏⊙◎ ☺☻☼♨◐◑↔↕▪ ▒ ◊◦ ◈◇♬♪♩♭♪の★☆→あぃ£Ю〓§♤♥▶¤๑⊹⊱⋛⋌ ⋚⊰⊹ ✲ ❈ ✲ ❈ ➹ ~.~ ◕‿- ❣ ✚ ✪ ✣ ✤ ✥ ✦❉ ❥ ❦ ❧ ❃ ❂ ❁ ❀ ✄ ☪ ☣ ☢ ☠ ☭ღღღ ▶ ▷ ◀ ◁ ☀ ☁ ☃ ☄ ★ ☆ ☇ ☈ ⊙ ☊ ☋ ☌ ☍• ิ . ั ♬✿ ☉♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧ ♩ ✙✈ ✉ ✌ ✁ ✎ ✐ ❀ ✰ ❁ ❤ ❥ ❦❧ ➳ ➽
☀ ☁ ☂ ☃
☄ ★ ☆ ☇ ☈ ☉ ☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☐ ☑ ☒ ☓ ☔ ☕ ☖ ☗ ☘ ☙ ☚ ☛

                                          |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|

            


 

Poseta HAND-MADE:D

 

Pentru ca asteptam Primavara cu nerabdare si pentru ca si garderoba necesita o adaptare la noul anotimp, vom invata de la ,,Sunt o Poseta,, cum sa realizezi un model de geanta-plic, excelent pentru o iesire in oras sau pentru ocazii speciale.
Ai nevoie de:
 • Material pentru exterior, 30×39 cm;
 • Captuseala, 30×39 cm;
 • Rama metalica pentru poseta, 24×6 cm;
 • Ata de cusut;
 • Lipici.
!!! Materialul pentru exterior il poti alege de ce culoare si textura doresti tu, dar atentie, tipul materialului influenteaza foarte mult tinuta finala a posetutei.
In prima etapa pregatim materialele, le taiem la dimensiunea ceruta si le calcam cu grija. Pentru a da materialuuil o tinuta mai ferma il poti intari cu fiselina.


Bucata de material obtinuta o indoim si o fixam cu ace cu gamalie, fata materialului fiind in interior, astfel incat sa obtinem un dreptunghi cu dimensiunea de 39×15 cm. La fel procedam si cu captuseala.
Cu ajutorul masinii de cusut, vom fixa partile laterale, atat in cazul materialului de baza cat si in cazul captuselii.


Pentru a-i da adancime posetutei, vom coase colturile din partea de jos. Aranjam materialul ca in poza, il fixam cu ace, masuram cu liniarul 6 cm, marcam cu creionul o linie dupa care vom coase la masina. In felul acesta vom obtine un triunghi pe care il vom indeparta cu foarfeca. Facem acelasi lucru si cu captuseala.


Intoarcem materialul de baza pe fata. Captuseala in schimba va ramane pe dos. Introducem materialul de baza in captuseala ca intr-o manusa.
Coasem partea de sus, lasand necusuta o portiune mica, care sa permita intoarcerea materialului pe fata. Dupa ce am intors materialul pe fata, coasem si zona ramasa nefinisata.
Ultimul pas este lipirea ramei metalice de material.

Si posetuta e gata!

 

 

Tutorial: ambalaj handmade pentru produsele tale

 

 Munca unui artizan incepe de cele mai multe ori pe internet, cautand informatii si tehnici de lucru, continua apoi prin magazine cautand materiale si apoi in camera de lucru unde ies minunatii. Dar nu se opreste aici. Urmeaza blogul, targurile, cartile de vizita, zambetele si…ambalajul produselor.  Diana Kazamer ne-a pregatit un tutorial cu o idee de ambalaj original. Prin urmare, astazi invatam sa realizam un ambalaj handmade pentru accesorii.

Pentru aceasta cutiuta in forma de petale, veti avea nevoie de:
 • rigla;
 • foarfece;
 • carton;
 • panglica;
 • perforator;
 • echer;Pasul 1:
Deseneaza un patrat de marimea obiectului tau, iar in mijlocul acestuia deseneaza un x. Distanta dintre cel mai indepartat punct al lui x si centrul unei laturi a patratului trebuie sa fie cu un centimetru mai lung decat laturile patratului.

Pasul 2:
Uneste cu echerul colturile patratului cu punctul extrem al lui x

Pasul 3:
Decupeaza petalele

Pasul 4 :
Perforeaza petalele, uneste trei dintre ele, mai apoi treci panglica prin gaura, iar la final o unesti cu cea de-a patra petala facand o fundita.
Nu a fost prea dificil, insa nu uita ca si ambalajul produsului are partea lui de importanta.

 

 

Semnificaţiile ALUNIŢELOR CORPORALE

 

Chinezii cred că aluniţele pot fi faste ori nefaste, în funcţie de locul unde sunt poziţionate, culoarea pe care o au şi cât de mari par în raport cu corpul nostru. Aluniţa poate fi o mică pată neagră pe laba piciorului, semnificând ocazii de a călători, sau un punctişor roşu-închis pe mână, adeseori interpretat ca indicator al unui anumit tip de abilitate sau noroc, asociat mâinilor. Aluniţele de pe spate denotă o anumită povară pe care trebuie să o îndurăm, iar cele de pe partea anterioară a corpului sunt considerate aducătoare de noroc. În numărul curent, vă oferim acest articol special despre aluniţe, bazat pe informaţii extrase din Tung Shu şi alte surse taoiste. Dacă v-aţi întrebat vreodată ce înseamnă aluniţa de pe gâtul, spatele sau coapsa voastră, citiţi mai departe.
Unii oameni spun că aluniţele de pe corpul nostru sunt, în realitate, însemne secrete, rămase din vieţile noastre anterioare, simboluri ale unei fapte karmice trecute, fie ea bună sau rea, sortită să fie plătită în această viaţă. Alţii afirmă că aluniţele reprezintă mesaje ale norocului şi ghinionului ce reflectă nişte puncte de cotitură din viaţa noastră. Fiecare aluniţă vizibilă de pe corpul nostru ascunde un înţeles ori ilustrează un anumit obstacol secret sau ajutorul neaşteptat din partea altcuiva.
În unele tradiţii, mesajele aluniţelor erau atât de semnificative, încât puteau fi interpretate drept nefaste pentru neam sau puteau aduce un mare respect acelui membru al familiei ce purta o aluniţă cu conotaţii pozitive. Desigur, în multe culturi se crede că puterea aluniţei este cu atât mai mare, cu cât este mai mare şi mai proeminentă aluniţa. O altă credinţă foarte răspândită este aceea că aluniţele de culoare deschisă aduc mai mult noroc. Iată considerentele generale ale chinezilor despre aluniţele corporale.

ALUNIŢELE DE PE PARTEA ANTERIOARĂ A CORPULUI

Aluniţa 1. Viaţa vă va pune la încercare, şi vor exista perioade când traiul vostru nu va decurge uşor. Vestea cea bună este că, dacă aluniţa este roşiatică şi se află mai aproape de faţă decât de spate, veţi trece uşor de orice hopuri de pe parcurs.

Aluniţa 2. Sunteţi genul de persoane care se stresează uşor. Ţineţi minte să inspiraţi adânc de fiecare dată când simţiţi o presiune insuportabilă din partea celor dragi.

Aluniţa 3. Sunteţi plăcuţi de ceilalţi şi eficienţi, iar viaţa vă aduce provocare după provocare. Nu duceţi lipsă de muncă şi sunteţi foarte căutaţi la evenimentele mondene. Aceasta se datorează, probabil, faptului că aveţi şanse să deţineţi un post important, cu responsabilităţi pe măsură.

Aluniţa 4. Aluniţa apropiată de mijlocul sternului sugerează că trebuie să vă supravegheaţi atent obiceiurile alimentare, mai ales dacă semnul este negru şi proeminent. Partea pozitivă este că, dacă are culoare deschisă, denotă că soţul/soţia vă iubeşte foarte mult.
Aluniţa 5. Aluniţa de pe partea superioară a pieptului sugerează o viaţă fericită, aproape lipsită de griji. Totuşi, trebuie să vă îngrijiţi de sănătate după vârsta de cincizeci de ani.

Aluniţa 6. Aceasta indică o persoană foarte ambiţioasă, cu vise măreţe. Dacă apar şi alţi indicatori ai succesului în palma voastră sau în grila Paht Chee, aţi putea obţine un statut foarte înalt.
Aluniţa 7. Această aluniţă sugerează o persoană generoasă şi bună la inimă. Sunteţi integri şi oneşti în tratativele de afaceri.

Aluniţa 8. Aluniţa din dreptul stomacului indică un om căruia toate îi merg din plin; viaţa voastră va fi o cale bătută şi sigură. Este un semn foarte norocos, şi mai bun dacă aluniţa e de dimensiuni mici.

Aluniţa 9. Aluniţa de pe burtă denotă că vă veţi bucura de un mare noroc de bogăţie. Cu cât este mai mică, cu atât mai bine, însă trebuie să fie închisă la culoare şi clar vizibilă. Dacă vă atinge buricul, veţi strânge o avere considerabilă.

Aluniţa 10. Bărbaţii care îşi descoperă o aluniţă aici vor fi binecuvântaţi cu mulţi copii.

Aluniţa 11. Această aluniţă sugerează că veţi fi binecuvântaţi cu copii ascultători, ce vă vor aduce multă fericire şi vă vor face să fiţi mândri de ei.

Aluniţa 12. Aluniţa de aici vă va aduce noroc din plin. Totul vă va merge ca pe roate în viaţă şi, în plus, veţi avea parte de binefaceri neaşteptate. Dacă apar câte două, aceste aluniţe indică un noroc fenomenal.

Aluniţa 13. Aluniţa aflată pe-o parte în zona abdominală inferioară înseamnă că veţi avea un soţ chipeş sau o soţie frumoasă. Voi înşivă veţi fi binecuvântaţi cu o înfăţişare atrăgătoare.


Aluniţa 14. Aluniţa de lângă subsuori este semnul norocului ceresc, pentru bărbaţi. Dacă este ascunsă adânc în subsuoară, înseamnă că veţi obţine o mare recunoaştere în viaţă.
Aluniţa 15. Aluniţa de pe această parte a braţului sugerează că trebuie să munciţi din greu pentru orice obţineţi. De asemenea, v-aţi putea implica într-un domeniu de lucru care vă solicită din punct de vedere fizic.
Aluniţa 16. Aluniţa de pe interiorul încheieturii braţului denotă că vă este greu să obţineţi recunoaştere pentru truda depusă. Rezultatele pe care vi le doriţi s-ar putea lăsa aşteptate.

Aluniţa 17. Aluniţa de pe faţa antebraţului sugerează că veţi manevra bani toată viaţa, deşi nu este neapărat să fie ai voştri. Trebuie să fiţi precauţi în toate tranzacţiile financiare, pentru că această aluniţă constituie un semn de avertizare.

Aluniţa 18. Aluniţa de pe interiorul încheieturii indică faptul că vă place să cheltuiţi şi că vă va fi greu să vă păstraţi averea. Faceţi donaţii caritabile, acestea constituind o garanţie că veţi avea suficienţi bani de cheltuială şi de dăruit. La mâna stângă, această aluniţă denotă că banii se duc mai repede decât îi faceţi. La mâna dreaptă, unii sunt de părere că ar atrage un flux bănesc.

Aluniţa 19. Una sau mai multe aluniţe pe coapsele bărbaţilor indică norocul unei moşteniri, deci există posibilitatea ca o rudă să vă lase o mică avere. În cazul femeilor, sugerează că veţi obţine avere prin eforturi proprii.

Aluniţa 20. Aluniţa de pe gambă nu este un semn prea bun, căci sugerează că veţi avea de îndurat, în viaţă, greutăţi şi suferinţe.

Aluniţa 21. Aluniţele de lângă partea anterioară a labei piciorului denotă la bărbaţi o viaţă plină de călătorii, atât de plăcere, cât şi în interes de serviciu. Dacă este mică, abia un punctişor, această aluniţă sugerează voiajuri foarte plăcute. Dacă este excesiv de mare, indică probleme survenite din acestea.

Aluniţa 22. Aluniţa situată la baza gâtului poate, uneori, să indice o viaţă scurtă, cu posibilitatea unei mari predispoziţii la stres. Învăţaţi să vă relaxaţi.
Aluniţa 23. Femeii cu această aluniţă îi revine responsabilitatea de a se îngriji de familie. Totuşi, acesta este şi un semn că se va descurca de minune şi că va fi recompensată din plin la bătrâneţe.

Aluniţa 24. Această aluniţă indică o femeie foarte pasională, cu un libido crescut.

Aluniţa 25. Puteţi fi siguri că vă lăsaţi micuţii pe mâini sigure, dacă descoperiţi această aluniţă la o femeie, căci ea adoră copiii. În plus, are o mare afinitate cu ei.

Aluniţa 26. Posesoarele acestei aluniţe sunt femei cu un caracter instabil şi cu o tendinţă de a fi cheltuitoare.


Aluniţa 27. Nu faceţi confidenţe acestei femei, pentru că este puţin probabil să poată ţine un secret. Nu este rău-intenţionată, dar adoră bârfa… deci aveţi grijă.

Aluniţa 28. Aluniţa de aici sugerează că trebuie să fiţi atente cu finanţele, altminteri aţi putea pierde o parte din banii câştigaţi cu trudă.

Aluniţa 29. Iată o doamnă foarte fericită, care, din întâmplare, este plină de bani. Această aluniţă este un indicator foarte precis al prosperităţii şi averii.

Aluniţa 30. Este o aluniţă foarte fastă, ce sugerează o persoană cu o dispoziţie jovială, care tratează pe toată lumea cu respect, şi este respectată la rândul său.

Aluniţa 31. Dacă aveţi o aluniţă pe genunchi, va trebui să trudiţi enorm pentru a reuşi în viaţă
.
Aluniţa 32. Aluniţa de aici denotă că nu sunteţi o persoană foarte ambiţioasă. Ştiind acest fapt, poate că este momentul să începeţi a vă fixa obiective în viaţă.

Aluniţa 33. Această aluniţă sugerează o persoană ce poate fi lipsită de inimă.

Aluniţa 34. Veţi vedea că, în viaţa amoroasă, nu vă merge prea bine, dacă vă descoperiţi o aluniţă pe faţa labei piciorului. În schimb, dacă este roşie la culoare, sugerează că veţi avea noroc în dragoste, marea problemă fiindcă sunteţi prea înclinate spre flirt pentru a vă angaja într-o relaţie monogamă.

ALUNIŢELE DE PE PARTEA POSTERIOARĂ A CORPULUI

Aluniţa 35. Aluniţa de pe ceafă este una bună, indicând că vă veţi putea satisface toate necesităţile
fundamentale ale vieţii. Există posibilitatea să deveniţi bogaţi şi nu veţi duce lipsă de bani.

Aluniţa 36. Bărbaţii cu aluniţe pe mijlocul spatelui vor suferi permanent de dureri în această zonă. Viaţa le aduce problemă după problemă. Pe vremuri, o astfel de aluniţă se cauteriza şi se înlătura.

Aluniţa 37. La femei, aluniţa de pe spatele umărului semnalează o persoană ce trebuie să poarte povara multor responsabilităţi copleşitoare şi, în plus, să înghită multe nedreptăţi în viaţă. Şi aceasta este una preferabil de înlăturat.

Aluniţa 38. Aluniţele poziţionate aici par să atragă în viaţa voastră trădările şi multe intrigi meschine. Vă va fi greu să scăpaţi de săgeţile ţintite spre voi, dacă nu veţi scăpa de ea. Nu este distractiv să fiţi înjunghiaţi pe la spate, deci este mult mai bine să o cauterizaţi.

Aluniţa 39. Aluniţa de aici sugerează lipsa norocului de prosperitate. Este posibil să vă fie greu să păstraţi o slujbă, fie pentru că nu vă place, fie pentru că nu sunteţi agreaţi.
Aluniţa 40. Aluniţa de aici aduce boli gastrice.

Aluniţa 41. Aluniţa din zona lombară indică lipsa de ambiţie, nehotărârea şi tendinţa generală spre tărăgănare. Veţi descoperi că vă lipseşte motivaţia de a înainta şi că veţi avea în permanenţă nevoie să fiţi împinşi de la spate pentru a vă vedea de viaţă. Totuşi, această aluniţă mai sugerează că aveţi noroc de soţi/soţii bune, deci este un semn pozitiv.

Aluniţa 42. Este o aluniţă ce sugerează potenţialul de succes şi de avere. Aveţi un noroc fantastic în derularea propriei afaceri. Dacă aveţi o aluniţă asemănătoare, ar trebui să vă deschideţi propria firmă, şi nu să lucraţi pentru alţii.

Aluniţa 43. Aluniţa de pe fese este un excelent indicator al inteligenţei, înţelepciunii şi creativităţii. Veţi avea un statut înalt şi veţi fi foarte respectaţi.

Aluniţa 44. Aluniţele de sub fese indică o persoană ce va avea parte de foarte mult noroc. În plus, va fi carismatică şi agreată de ceilalţi.


Aluniţa 45. Situată puţin mai jos pe spatele coapselor, această aluniţă denotă un om foarte cult şi inteligent, o persoană pe care se poate pune baza.

Aluniţa 46. Din păcate, se spune că, dacă aveţi o aluniţă pe spatele genunchiului, va trebui să înduraţi o viaţă complet lipsită de confort. Ar fi bine dacă v-aţi gândi să o înlăturaţi.

Aluniţa 47. Poziţionată pe spatele gambei, această aluniţă aparţine unui om foarte ocupat, dar care munceşte cu spor, căci se bucură şi de recunoaştere. Veţi avea parte de bune relaţii cu majoritatea oamenilor.

Aluniţa 48. Bărbaţii ce posedă o aluniţă pe spatele gleznei vor avea tendinţa să nu stea prea mult pe acasă, poate chiar să se îndepărteze de ea. Această aluniţă indică persoane aflate permanent pe drum.

Aluniţa 49. Aluniţa de pe spatele unei doamne indică o persoană percepută ca lipsită de clasă ori fineţe. Ideal ar fi să nu o arătaţi, ci să o acoperiţi

Aluniţa 50. Această aluniţă denotă probleme în dragoste şi în căsnicie, iar dacă este închisă la culoare, conotaţiile sunt chiar mai nefaste.

Aluniţa 51. Această persoană are o tendinţă spre neglijenţă şi dezordine.

Aluniţa 52. Aluniţa de aici indică posibilitatea ca mariajul să vi se destrame sau, cel puţin, o viaţă amoroasă foarte instabilă la patruzeci de ani, dar, dacă este acoperită corespunzător, cu mâneci lungi, instabilitatea s-ar putea atenua.

Aluniţa 53. Dacă aveţi o aluniţă pe spatele palmei, păstraţi-o, căci înseamnă că veţi câştiga foarte mulţi bani
.
Aluniţa 54. Aluniţa de aici implică o căsătorie cu posibile urmări nefericite.

Aluniţa 55. Sunteţi o persoană atentă cu munca sa. Această aluniţă indică pe cineva de încredere.

Aluniţa 56. Dacă aveţi o aluniţă pe posterior, aceasta înseamnă că veţi avea o viaţă confortabilă şi binecuvântată cu noroc.

Aluniţa 57. Va trebui să înduraţi multe bârfe şi trădări în viaţă, dacă aveţi această aluniţă.

Aluniţa 58. Această aluniţă indică o persoană plină de răbdare, dar care poate răbufni dacă se umple paharul.
Aluniţa 59. Aţi putea fi un contabil foarte eficient, căci aluniţa aceasta indică o persoană foarte pricepută la cifre şi la gestionarea finanţelor.

Aluniţa 60. Aluniţa de pe spatele genunchiului unei doamne denotă o persoană cu excelente abilităţi interpersonale, care se va bucura de bune relaţii cu majoritatea oamenilor.

Aluniţa 61. Această aluniţă sugerează că veţi avea mulţi prieteni, care vă vor întinde mereu o mână de ajutor. Este o aluniţă excelentă
Sursa articolului: Revista "Lumea Fengshui" Nr. 5 Pg. 34

Poziţiile 1-3

În copilărie, sunteţi puţin rebeli şi un suflet liber. Aveţi o creativitate înnăscută şi lucraţi cel mai bine când vi se dă mână liberă. În general, superiorii agreează abordarea voastră avangardistă a vieţii. Dacă aveţi o aluniţă aici, vă merge mult mai bine în afaceri şi ca proprii şefi decât ca angajaţi ai altora. Promiţătoare este şansa de a vă conduce singuri.

Poziţia 4

Sunteţ i oameni impulsivi, deseor i pur tându-vă cu o vivacitate ce vă conferă carismă şi o personalitate strălucitoare, dar puteţi deveni dificili când se exprimă prea multe păreri. Sunteţi puţin certăreţi, dar niciodată până la punctul de a purta ranchiună. Această aluniţă conferă, de regulă, un temperament exploziv, iar dacă aţi înlătura-o, aţi vedea că deveniţi mai calmi şi mai împăcaţi cu lumea.

Poziţia 5

Aluniţa de deasupra sprâncenei indică noroc de bogăţie în viaţă, dar va trebui să o câştigaţi şi să munciţi mai mult decât majoritatea oamenilor. Tot venitul pe care îl agonisiţi trebuie păstrat cu grijă, căci apar oameni invidioşi pe voi, ce ar putea să încerce, cu vorbe dulci, să vă lipsească de averea voastră. Feriţi-vă de cei care încearcă să vă propună scheme de îmbogăţire rapidă. Dacă aveţi o aluniţă aici, este recomandabil să nu fiţi prea încrezători în ceilalţi. Urmaţi-vă instinctele şi fiţi precauţi. Nu vă lăsaţi niciodată finanţele pe mâna altora.

Poziţia 6

Aluniţa de aici indică inteligenţă, creativitate şi aptitudini artistice. Talentul artistic vă poate aduce bogăţie, celebritate şi succes. Indică şi noroc de avere, dar acesta nu se poate realiza pe deplin decât dacă vă urmaţi inima, în loc să rămâneţi la mijloacele convenţionale de a vă câştiga traiul. Veţi avea parte de succes dacă veţi fi curajoşi.

Poziţia 7

Aluniţele de sub sprâncene sugerează certuri cu rudele îndepărtate, care vă provoacă suferinţă şi nefericire. Acest lucru vă va afecta munca şi viaţa. Este recomandabil să aplanaţi orice diferende în familie dacă doriţi o conştiinţă împăcată, ca să puteţi merge înainte.

Poziţia 8

Nu este o poziţie foarte bună pentru aluniţă. Statutul vostru financiar va fi mereu ameninţat de tendinţa de a risipi banii. Aveţi, în plus, gustul jocurilor de noroc. Problema este să ştiţi când să vă opriţi. Totodată, oamenii cu asemenea aluniţe au tendinţa de a flirta cu persoanele de sex opus, dar şi de acelaşi sex. Ar fi bine să discerneţi asupra cui vă exercitaţi farmecele, dacă nu vreţi să aveţi necazuri.

Poziţia 9

Această poziţie a aluniţei sugerează probleme sexuale şi de alte natură. Este o aluniţă ghinionistă şi se recomandă cu tărie să scăpaţi de ea. Aduce o mulţime de necazuri şi greutăţi. Aluniţa poziţionată imediat sub nas indică un noroc enorm de descendenţi. Sunteţi înconjuraţi mereu de familie şi veţi avea mulţi copii şi nepoţi. Primiţi sprijinul celor apropiaţi şi vă veţi bucura atât de împlinire materială, cât şi emoţională.

Poziţia 11

Aluniţele de aici sugerează o constituţie bolnăvicioasă. Ar fi bine să le înlăturaţi, mai ales dacă sunt mari şi închise la culoare. În caz contrar, acoperiţi-le cu mult fond de ten.

Poziţia 12

Aluniţa de aici prezice o viaţă plină de succes, dar şi foarte echilibrată. Se prea poate să fiţi nu doar bogaţi, ci şi celebri. Totuşi, deşi aveţi şansa de a trăi în stil mare, vă veţi bucura şi de o viaţă casnică şi de familie satisfăcătoare. Femeile cu asemenea aluniţe au un noroc fenomenal şi sunt, de regulă, frumoase şi rafinate.

Poziţia 13

Copiii vor fi o mare sursă de îngrijorare în viaţa voastră. Relaţia cu ei nu va fi bună. Nu prea puteţi face multe pentru a preveni acest fapt, decât să învăţaţi să fi ţi mai toleranţi.

Poziţia 14

Aluniţa de aici sugerează o slăbiciune pentru mâncare ce poate ajunge o mare problemă în viaţa voastră. Este posibil să aveţi alergii la anumite alimente sau, pur şi simplu, să mâncaţi prea mult.

Poziţia 15

Sunteţi mereu pe drumuri, în permanenţă vă renovaţi şi vă redecoraţi casa. Vă place să vi se prezinte noutăţi şi să vedeţi lucruri noi. Nu sunteţi fericiţi dacă rămâneţi prea mult timp într-un loc. Vă delectează călătoriile şi aventura şi ochii voştri observă multe.

Poziţia 16

Trebuie să aveţi grijă când vine vorba de mâncare, dar şi în viaţa sexuală. Acestea sunt cele mai mari probleme ale voastre. Puteţi avea complexe legate de greutate, care vă vor deprima. Vă plac poveştile de dragoste, uneori nu doar cu o singură persoană, dar, fiind destul de integri, aveţi remuşcări, care vă provoacă mult stres.

Poziţia 17

Veţi fi oameni cu un statut social solid. Sunteţi activi pe scena societăţii şi excelaţi în conversaţii. Apare tendinţa ca succesul „să vi se urce la cap“, ceea ce vă poate face să vă pierdeţi buna reputaţie. Acest lucru vă va afecta profund, deoarece încrederea şi sentimentul propriei valori vi le trageţi din părerile celorlalţi despre voi.

Poziţia 18

Sunteţi mereu pe drumuri. Apar în viaţa voastră enorm de multe călătorii îndepărtate, dar trebuie să aveţi grijă de fiecare dată când traversaţi apa cea mare, deoarece aluniţa voastră ar prefera să staţi acasă.

Poziţia 19

Aveţi noroc la bani şi mulţi prieteni buni, deci este o aluniţă bună. Slăbiciunea voastră este tendinţa de a capitula în faţa farmecelor sexului opus. Iată lucrul ce vă poate face să vă „frigeţi“ în viaţă, deci controlaţi-vă avântul!

Poziţia 20

Aluniţa de aici poate fi ori foarte norocoasă, ori foarte nefastă. Sunteţi sortiţi fie unei celebrităţi extraordinare, fie stâlpului infamiei. Aveţi un mare fler creator şi sunteţi, în plus, foarte inteligenţi, dar vă puteţi folosi talentele atât în scopuri bune, cât şi rele. Nu sunteţi genul care se lasă călcat în picioare, căci nici nu iertaţi, nici nu uitaţi prea uşor. Această aluniţă este semnul oamenilor ce vor intra în istorie fie ca personaje măreţe, fie ca tirani.

Poziţia 21

Este o aluniţă bună, ce sugerează un trai îmbelşugat pe tot parcursul vieţii. Aduce, în plus, celebritate şi recunoaştere.

Poziţia 22

Viaţa vă este mereu fericită şi totul vă merge din plin. Aţi putea foarte bine să deveniţi superstaruri în sport, dacă vă pasionează. Aluniţele din capătul sprâncenelor sugerează firi autoritare şi puternice, deci, dacă sunteţi în fruntea unei companii, vă veţi descurca de minune.

Poziţia 23

Aveţi un IQ ridicat, mintea vă merge brici în toate cele. Posedaţi un instinct de conservare foarte dezvoltat, şi veţi duce o viaţă împlinită şi lungă. Veţi fi activi până la o vârstă foarte înaintată şi veţi avea lângă voi prietenii şi familia până în ultima clipă.

Poziţia 24

Veţi obţine celebritate şi avere încă din tinereţe, şi se recomandă să folosiţi această perioadă pentru a vă asigura bătrâneţile, căci oamenii cu asemenea aluniţe întâmpină, de obicei, greutăţi în viaţă pe măsură ce înaintează în vârstă.

Poziţia 25

Veţi avea mare noroc de prosperitate şi recunoaştere, dar aveţi grijă la excese. Fiţi conservatori în atitudinile voastre, şi veţi avea o viaţă lungă şi fructuoasă.

Sursa articolului: Revista "Lumea Fengshui" Nr. 1 Pg. 35
ZODIAC FLORAL

FLOAREA SOARELUI
                persoane nascute in :1,10,19,28


Trasatura definitorie:           Numere norocoase:                             Zile bune:
                      Generozitate                         1,11,16,19,22,25,31                         Luni si Duminica

           Acest semn zodiacal evidentiaza nevoia acestora de stralucire si de a fi in centrul atentiei ceea ce duce la atingerea unui scop , chiar daca in tinerete pare instabil. Se comporta precum planta care isi improspateaza florile din lumina si caldura Soarelui , urmarindu-l cu perseverenta.

CARACTER: Fire dinamica ,expansiva , placuta , iar felul de a se comporta in societate confera un anumit magnetism in raza caruia intra mai multe persoane, Reusesc sa bine-dispuna persoanele din jur, vazand partea buna a lucrurilor.Are tendinta de a-si impune personalitatea.Mereu e FAIR -PLAY,si reusesc sa se descurce in situatii dificile starnind admiratia celor din jur.

DEFECTE:Impulsivitatea si imprudenta, severiatea si uneori nesinceriatea.

DRAGOSTE:Trebuie sa invete sa fie calauzit de instinct , riscul sa fie victima e redus. Va acumula experiente in acest domeniu .Ii place sa traiasca fiecare clipa din plin fara a se avantura in situatii periculoase.Are spirit de aventura cand e mai tanarcdar cu timpul temperamentul se linisteste si se indreapta stre impartasirea experientelor.


BUJORUL
             persoane nascute in: 2,11,20,29


Trasatura definitorie:              Numere norocoase:                              Zile bune:
                        Pasiune                            1,4,7,9,18,27,33,42                      Luni,Vineri si Duminica

Bujorul semnifica sangele ceea ce arata ca dorinta sa de a iubi e devotatoare.Are sentimente nobile.

CARACTER:Da doveda de perseverenta in orice situatie ar fi .Este o persoana cu o bogata lume emotionala.Este loial fata de ceva pentru care are un atasament.Ii place natura si calatoriile.Actiunile sale se vor indrepta catre un trai confortabil fara  probleme.

DEFECTE:Ar trebui sa se mai controleze cand vine vorba de ai judeca pe ceilalti , de a le cere explicatii pentru orice fac acestia,sa dea dovada de intelegere si rabdare fara a-i jigni.


DRAGOSTE:Nu ii place singuratatea ,iar faptul de a ramane singur e o absurditate care l-ar dezechilibra definitiv.E o fire pasionala, romantica, iubitoare, posesiva avand tendinat de a sufoca partenerul cu tandrete.                             Va mai scriu si maine continuarea ca nu mai pot . Sunt epuizata ...deci EnjOy IT! 

Un comentariu:

 1. =)))=)))=))) adica cu mn???crezi ca inca nu m-am linistit???amu ma duc cu negru si uneori cu visiniu mov inchis sau albastru inchis...:P:P:P:D:D:D::)):)):)))

  RăspundețiȘtergere