sâmbătă, 23 iunie 2012

KONY

Nu stiu cati dintre voi vor avea rabdare sa vizioneze filmul pana la sfarsit , dar e cu adevarat important sa-l vezi.Emotionant si trist dar te va determina sa schimbi lumea! Copiii astia sunt VIITORUL ! Pe mine m-a impresionat.We can change the world!


         

Ceea ce poti tu sa faci acum e sa-ti darauiesti putin din timpul tau facand un terorist faimos.Anunta-ti prietenii  si spune tuturor.Daca esti dispus poti sa-ti faci rost de trusa de actiune dar costa in jur de 100 lei +  transportul mai e ceva. DE PE : http://invisiblechildrenstore.myshopify.com/collections/frontpage-1/products/kony-kit.


 Apoi cu totii intrati pe :http://www.kony2012.com/
Aici va depuneti , cum s-ar zice , suportul si sustinerea voastra si asta va conta in Aprilie 2012. Aveti informatii despre cum Barrack Obama si altor oameni importanti le pasa!Jason Russel , barbatul din film a lucrat mult la acest proiect incat a cazut nervos facand niste lucruri cu totul anormale...dar totusi se spune ca a fost rapit si drogat m iar astfel s-a ajuns la asta :

Va rog sa nu judecati gresit gandindu-va cata munca a depus acest om si a fost devotat organizatiei . A fost in Africa - Uganda si acolo s-a imprietenit cu un baiat care le-a spus tot chinul INVIZIBIL prin care au trecuta atatia copii. Poate alti oameni safie in locul lui Jason Russel ar fi plecat fara sa spuna nimanui si nu actioneze ... pur si simplu sa nu-i pese, dar a facut-o . A fost omul potrivit la momentul potrivit.


Razboiul impotriva lui KONY inca nu s-a terminat ! Contribuiti si voi!  


Stiti ca va iubesc, Rafy