sâmbătă, 11 februarie 2012

HAPPY VALENTINE'S DAY!


Ce mai faceti?  Da stiu ca ,,bine" dar ce o sa faceti de valentine-s day?
Nu cred ca o sa stati cu mainile in buzunar!!!
Cu siguranta aveti voi pe cineva pe care simpatizati sau ori vi se pare dragut...si Da stiu : va e FRICA sa trimiteti cuiva o mica scrisorita de dragoste! 
Dar defapt ce ati pierde daca ati da-o? Doar ii pui in ghiozadan hartia , cutia sau cadoul cu pricina si ati scapat!Mai trebuie doar sa vezi ce se intampla . E foarte incitant! EU O VOI FACE!


Cine stie poate ca si eu voi primi....E foarte placut sa primesti ceva si o mica poezie , chiar daca nu rimeaza, e placut sa stii ca cineva se gandeste la tine.


Va dau niste idei de felicitari: Sper sa va placa.PuPiCi :*:*Stiti ca va iubesc, Rafy

joi, 9 februarie 2012

DESPRE ACTA

CE E ACTA?
Legile PIPA (Protect Intellectual Property Act) şi SOPA (Stop Online Piracy Act) sunt două legi aflate în dezbatere în Statele Unite care se dedică eliminării pirateriei şi a produselor contrafăcute. Astfel, proiectul de lege al PIPA oferea guvernului Statelor Unite și deținătorilor de drepturi de autor instrumente cu ajutorul cărora să blocheze accesul la site-urile „dedicate încălcării drepturilor de autor sau bunurilor contrafăcute". Legea PIPA viza în special site-urile înregistrate în afara Statelor Unite. Una dintre prevederile care a atras cele mai multe critici era aceea care le dădea voie autorităților să „scoată" din Internet ce site-uri doreau.
Pe de altă parte legea SOPA permitea Departamentului de Justiție al SUA, precum și proprietarilor drepturilor de autor, să obțină ordine judecătorești împotriva site-urilor acuzate că încalcă sau facilitează violarea drepturilor de autor. Legea se aplică asupra site-urilor străine.
ACTA este mai mult decât PIPA şi SOPA la un loc. Legea nu se referă exclusiv la protejarea proprietăţii intelectuale pe internet, ci şi la protejarea acesteia în cadrul contrafacerilor fizice de bunuri de consum şi la reglementări în privinţa medicamentelor generice. Denumită în mod impropriu Acord Comercial de Combatere a Contrafacerii, ACTA îşi propune foarte clar să se ocupe şi de pirateria online.
Cei care pot sa-ti explice cel mai bine ce e ACTA sunt creeatorii RObotzilor:


Ceea ce noi, adolescentii ,copii romaniei putem sa facem e sa protestam facand un cont rapid pe    http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp
.NU EZITA! INTRA CHIAR ACUM! Am grija de voi pentru ca...
Stiti ca va iubesc, Rafy