marți, 10 mai 2011

      
  Daca in ultimul timp te plictisesti si  nu te prea simti in largul tau insemna ca nu trebuie sa  te schimbi pe tine ci ce este in jur ... adica Camera Ta :D.
  Nu e cazul sa te muti in alta parte si nici sa platesti prea mult... trebuie doar sa-i dai un NeW LoOk.

Deci am pentru tine un set de idei ::: Look there!

Rearanjaza
Cea mai simpla cale s sa muti putin mobila iar cartile , bijuteriile si ce mai ai tu trebuie puse intr-un loc cu totul diferit si iata cum deja lucrurile iau o intorsatura : ).

Accesorizeza
Detaliile fac mereu diferenta.O noua draperie poate sau cateva perne aruncate ici colo...si daca buzunarul nu ramane cu doi banuti poti sa-ti iei si un covoras simpatic sa inviorezi atmosfera.

Picteaza
Nu trebuie neaparat sa zigravesi daca la asta te gandesti.Daca ai prieteni talentati la desen [ ca mine ] indrazneste si dale o idee despre ce ai vrea tu.


Inveseleste
Nu ar strica sa faci rost de 2 3 plante .Daca nu ai deja...Cel mai bine e sati cumperi flori colorate dar sa ai grija de ele!!!


 Renunta la vechituri
 Da un refresh camerei tale : Da delete pe chestiile vechi dar care nu prea sunt de valoare si care nu te mai ajuta ci doar ocupa spatiul.Aici intra si jucariile de plus si mormanele de postere de 5 ani pe pereti/

Lumineaza
Personalizeaza o lampa cu modele haioase cum ar fi s-o transformi intr-o broscutza . : P

 Mergi pe coerenta
 Fii atenta la stilul camerei tale...ca doar nu vrei sa te doara ochii cand intrii in camera de atatea obiecte si culori.Hotarastete pe o tema... o culoare.. si NU EXAGERA!

Cere Parerea
 Poate esti prea implicata incat sa nu mai vezi imginea de ansamblu.Deci invita-ti prietenele sa faca o inspectie legat de viitorul camerei tale.
Stabileste un buget....
... si vezi sa nu-l depasesti...dar dac totusi nu te incadrezi cere ajutorul parintilor. UN PARTY!?
 Nu uita sa dai o petrecere in noua ta camera. ; ))