duminică, 13 martie 2011

Muzica Pentru Toti

WWW.MUSIC-ALL.RO
Music-all (musica pentru toti) este site-ul magazinului parintilor mei.Daca vreti sa vedeti ce este pe acolo acesta se afla pe bulevardul Republicii 38/16( se numeste PiLoT) si pe str.Garii 7/3 chiar peste drum de gara(Electronic Point).Sa va informez despre ce are acest magazin : MUZICA......PENTRU TOTI ,dar ca sa fiu mai explicita este vorba de instrumente muzicale de orice tip, echipamente audio video , apratura DJ ,limini sonorizari auto si mai multe chestii....Daca instrumentul care te intereseaza nu se afla in magazin se poate aduce pe comanda din diferite depozite cum ar fi Thomann din Germania si multi alyi producatori din Europa si Asia.
 Sa fiu sincera avem cam orice aparat doresti si pe mine ma fascineaza cand intru intr-unul din magazine.  •    Pentru noi, adolescentii avem multe chestii interesante: mp 3-uri , mp-4-uri , , casti ,mouse-uri   colorate,  carton de-ala pe care se pune mouse-ul...camere web , microfoane  si mooolte altele.
Pentru mai multe informatii sau comenzi putezi intra pe www.MUSIC-ALL.com sau puteti veni direct la magazin.Va astept !!! Pupici :* ...PAAA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu