vineri, 4 martie 2011

Arata-mi ce freza ai ca sa-ti spun cine esti...

Cand ma uit la un om tot timpul prima data ma uit la parul sau. Daca e aranjat ciufulit , rebel...


Acest ,, reportaj "sa zic asa, iti va dezvalui ce crede lumea cand te vede:


PARUL SCURT:
                         Parul stil CleOpaTra ( scurt des si drept ) arata despre tine ca esti jucausa si te                              putin mai grasa la fata.E un stil aparte dregutz ...  dar as zice sa mai lucrezi putin altfel lumea     te va crede un copil

                        Parul scurt BOB: E atat de chic incat atunci cand vad o persoana cu acesta freza     imi pare asa.....putin rebela...petrecareata dar si matura in acelasi timp. Genul asta de par                    transmit persoanelor din jur ca esti de gasca.:D


                      Tunsoarea scurta in alte feluri neregulata arata ca esti originala si ca ai stilul tau aparte dar ai grija sa nu te apropii de acel stil masculin foarte scurt  pt. ca atunci nimeni nu-ti va aprecia prea tare parul.


PARUL LUNG:
                      Parul drept + breton drept: spune despre tine ca esti o fata organizata si sensibila . E un stil foarte dragut dar cand vei fi mai mare zic ca tre sa te mai ,,modernizezi."

                     Freza mai bogata sus ca jos ( putin emo ) ca in img: arata nu neaparat ca esti rebela...tu doar vrei un stil aparte frumos si fashion in acelasi timp.

                     Tunsoarea normala filata si lunga: freza asta spune despre tine ca nu vrei nici prea mult timp ca sa-l aranjezi dar totusi iti sta foarte bine. Poti sa o faci oricum : cu volum ... fara ... dreapta....ondulata....freza e tare dar la un moment dat va trebui schimbata putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu