sâmbătă, 26 februarie 2011

Pentru SORY

Draga SORY

Am cautat intr-o parte si in alta , din ,, vecini in vecini " si am gasit niste super coafiuri pentru scoala...sau in general coafiuri de zi cu zi:

 Daca vrei sa te aranjezi mai elegant si daca ai putin timp coafiurile astea sunt super Ok:

 Daca parul desfacut nu-ti arata asa bine dimineata ai putea sa-l dai putin cu placa dar mai cifulit va arata mai chic . Trebuie doar sa-ti lasi capul in fata si sa dai cu fixativ la radacina si putin mai sus. Apoi pana mananci (sau ce mai faci) poti sa-l tii intr-o coada foarte sus pentru mai mult volum. Va arata super tare...vei vedea. Si daca mai ai vreo 3 minute poti in loc sa-l dai cu placa de intins , sa-l dai cu cea de valuri...sau cum i se zice...intelegi tu. Se potriveste cu stilul tau. Am mai gasit niste poze  de pe un site cu o super impletitura. Se face foarte repede dar arata sofisticat si dragut:

I

II
1 .prima data imparte-ti parul in doua si rasuceste-l apoi jos prinde fiecare fasie de par cu un elastic transparent (nu trebuie sa-l duci sus ca si in poza ci lasa-l jos)
   2. apoi incepe sa impletesti cele doua fasii de par si jos prinde-l din nou cu ceva nu prea vizibil
   3.iar ultimul pas si cel care face ,,artificiul" (cum zice profa de mate) e sa tragi fire de par inafara
III

IV
     Asai ca-i tare?

V

                                


Ai mai putea sa t-il prinzi intr-o coada si sa incepi sa-l incalcesti cu piaptanu-l.Adica sa dai cu piaptanul in partea opusa (in sus). Si apoi sa-l dai chiar unpic cu fixativ.Dar sa t-il faci asa inainte cam cu o zi pana cand vei face baie ca sa nu iti ramana incalcit.


Mai am o idee:
Poti sa il impletesti intr-o parte dar inloc sa faci cu trei fasii de par sa faci cu doar doua iar una sa fie un material colorat. Cam asa:  • Sper ca ti-am fost de ajutor...cand vei mai avea vreo intrebare doar da un comm

2 comentarii: